09 Ιανουαρίου, 2017

Kaspersky System Checker δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος

Το Kaspersky System Checker είναι ένα δωρεάν φορητό πρόγραμμα από τη Ρώσικη εταιρεία ασφαλείας που τρέχει διαγνωστικά στον υπολογιστή σας.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σαρώνει τον υπολογιστή σας για ζητήματα, αλλά δεν τα διορθώνει. Το Kaspersky System Checker, ωστόσο, δεν μοιάζει να είναι κάποιο προϊόν που προσπαθεί να σας πουλήσει ένα από τα εμπορικά προϊόντα της εταιρείας.

Ορισμένες εταιρείες αναπτύσσουν σαρωτές συστημάτων που έχουν μόνο ένα σκοπό: να σας πουλήσουν τα εμπορικά προϊόντα τους. Το Norton Security Scan για παράδειγμα είναι ένα τέτοιο προϊόν. Πρόκειται για ένα δωρεάν σαρωτή που δεν μπορεί να διορθώσει τίποτα όταν ανιχνεύει κάτι.

To Kaspersky System Checker είναι συμβατό με όλες τις εκδόσεις των Windows μέχρι και τα Windows XP.

Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να κατεβάσετε το αυτόνομο αρχείο των 40+ Megabyte από την ιστοσελίδα της Kaspersky και να το τρέξετε άμεσα στον υπολογιστή σας χωρίς εγκατάσταση.

Απλά πατήστε το κουμπί «run diagnostics» στην πρώτη οθόνη. Μπορείτε επιπλέον να κάνετε κλικ στο ερωτηματικό ή το κύριο εικονίδιο μενού για να ανοίξετε το έγγραφο βοήθειας.

Η σάρωση δεν θα διαρκέσει περισσότερο από δύο λεπτά για τα περισσότερα συστήματα. Η Kaspersky αναφέρει ότι χρειάζεται μια σύνδεση στο Internet για να λειτουργήσει πλήρως το πρόγραμμα, αλλά δεν θα στείλει δεδομένα στην Kaspersky χωρίς την επιβεβαίωση του χρήστη.

Διαβάστε περισσότερα και κατεβάστε την εφαρμογή

https://www.kaspersky.com/system-checker

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου