10 Απριλίου, 2017

Έγινε "μαμά" κι εγκαταλείπει την "Λίστα Τσίπρα", ο εκπρόσωπος του Αλέξη στην Ιταλία;

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Η σημερινή έκδοση της μεγαλύτερης ιταλικής εφημερίδας, η...
κεντροαριστερή "La Repubblica" μας "ενημερώνει" πως ο Nichi Vendola μαζί με τον σύντροφό του Edy "Έφυγαν στον Καναδά για να εγγυηθούν μέλλον και δικαιώματα στο παιδί τους Tobia".
Ο Nichi Vendola, εκπρόσωπος του Αλέξη Τσίπρα στην Ιταλία, ηγέτης του κόμματος "Sinistra Ecologia Libertà-SEL" (Αριστερά Οικολογία Ελευθερία), έδωσε μαζί με τον σημερινό πρωθυπουργό μας τη μάχη στην Ευρώπη και το πολιτικό σχήμα "Λίστα Τσίπρα- Αλλάζουμε την Ευρώπη και κάνουμε δημοκρατική την Ευρωζώνη", που κατόρθωσε να μπει στην Ευρωβουλή και το κόμμα του στην ιταλική βουλή είναι κυβερνητικός εταίρος του Matteo Renzi. Μάλιστα, η βουλευτής του SEL Laura Boldrini, έχει εκλεγεί πρόεδρος της ιταλικής Βουλής.
Προσφάτως ο Nichi Vendola, απόκτησε με την μέθοδο της "ενοικίασης μήτρας" στο Σακραμέντο των ΗΠΑ και σπέρμα του Καναδού συντρόφου του Edy, ένα χαριτωμένο αγοράκι με το όνομα Tobia -αφού η ιταλική νομοθεσία ακόμη δεν έχει προχωρήσει στη θεσμοθέτηση υιοθεσία ή "ενοικίαση μήτρας" από ομόφυλα ζευγάρια.
Αρχικά ο Vendola ήθελε, μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου για συμβίωση (γάμος) ομόφυλων ζευγαριών, να συνεχίσει τους αγώνες για τα ανθρώπινα δικαιώματα των γκέι και λεσβιών, ώστε να μπορούν να ενοικιάζουν μήτρα, μιας και τα ομόφυλα ζευγάρια αρνούνται βασικά την υιοθεσία από ορφανοτροφεία και προτιμούν το σύστημα που καθιέρωσε το Ισραήλ και ονομάστηκε "παρένθετη μητέρα", αφού δίνει τη δυνατότητα επιλογής σπέρματος.
Τώρα άλλαξε γνώμη κι αποφάσισε να μετακομίσει στον Καναδά και δηλώνει πως "Δεν θέλουμε να κάνουμε τους μάρτυρες ενός αγώνα πολιτισμού, αλλά να μπορέσουμε να ζήσουμε ειρηνικά".
Σημειώνεται πως αυτή η μέθοδος "ενοικίασης μήτρας" στις αμερικάνικες πολιτείες που έχει θεσμοθετηθεί, είναι ένα ακριβό "προϊόν" και στοιχίζει περίπου το 1 εκατομμύριο ευρώ (υπάρχει επίσημα θεσμοθετημένη αμοιβή για τη γυναίκα που προσφέρει έναντι αμοιβής το σώμα της και ειδικό τιμολόγιο για την πολιτεία, ώστε να μπορεί με χρήματα αυτής της πηγής, να ασκήσει "κοινωνική πολιτική"!). Έτσι, μόνον τα οικονομικώς αποκαταστημένα ομόφυλα ζευγάρια μπορούν να αποκτήσουν παιδιά.
Για να κατανοήσουμε καλύτερα το ζήτημα, βλέπουμε στη σχετική συνέντευξη (παραθέτεται ολόκληρη στο τέλος), πως ο αριστερός βουλευτής, αρχηγός κόμματος κι εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα, την κυρία που πούλησε το κορμί της, δεν την ονομάζει μητέρα (το μάνα είναι δύσκολο για την κοσμοπολίτικη αριστερά), αλλά "la gestante" (εγκυμονούσα).
Ο απόλυτος ρατσισμός, ο απόλυτος ορισμός της απανθρωπιάς!
Σε τι διαφέρει η αγορά ανθρώπινων οργάνων -που τυπικά απαγορεύεται- από την πληρωμή φτωχών γυναικών για τη μήτρα τους; Υποκριτικά η αμερικάνικη νομοθεσία το εμφανίζει ως κοινωνική προσφορά, μιας και αυτές οι γυναίκες θα μπορούν με αυτά τα χρήματα να συντηρούν, τις συνήθως μεγάλες οικογένειες τους. Υπάρχει προτίμηση να ενοικιάζουν μήτρες από γυναίκες που έχουν ήδη κάνει παιδιά.
Ωχριά ο ναζισμός κι ο φασισμός, μπροστά σε μια πολιτική και νομοθεσία που παίρνει από τη φυσική μάνα το παιδί της και μάλιστα αυτό αποκαλείται πρόοδος, πολιτισμός.
Άραγε, κανείς σ' αυτή την Ευρωπαϊκή Ένωση, τη "μεγάλη οικογένεια του πολιτισμού και των δικαιωμάτων" δεν ντρέπεται, δεν τολμάει να υψώσει φωνή Αντίστασης;
Τα ζώα έχουν δικαιώματα και πολύ σωστά προστατεύονται. Τα παιδιά που αγοράζονται από "ενοικιαζόμενες μήτρες" (ας τις έχουν βαπτίσει υποκριτικά ΄παρένθετες μητέρες΄), δεν έχουν δικαιώματα;
Ποιος προστατεύει αυτό το "προϊόν", το αθώο πλάσμα που έχει μαμά τον "αριστερό" Nichi και μπαμπά τον Edy;
Κι όλα αυτά στην "πολιτισμένη" Ευρώπη, με τη συμφωνία της "κεντροαριστεράς" και "κεντροδεξιάς"...
Λίγες οι φωνές Αντίστασης σ' αυτή την κουλτούρα της νέας τάξης, του 4ου Ράιχ. Κι αυτές οι φωνές χαρακτηρίζονται "ακροδεξιά"... το εύκολο άλλοθι για την πιο χυδαία, ναζιστική και ρατσιστική πολιτική.

Άραγε σε το κόσμο ζούμε και τι πρόκειται ακόμη να ζήσουμε;
Ποιος απ΄ τους προστάτες θα μας προστατέψει, ποιος, ποιος, ποιος...


Ο Nichi Vendola (φωτο: δεξιά του Τσίπρα), αρχηγός κόμματος SEL, του πολιτικού σχηματισμού "Λίστα Τσίπρα- Αλλάζουμε την Ευρώπη και κάνουμε δημοκρατική την Ευρωζώνη", παρουσίασε στην ιταλική κοινή γνώμη τον Αλέξη Τσίπρα και κατόρθωσαν να ξεπεράσουν το φράγμα του 5%, ώστε να εισέλθουν στην ευρωβουλή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου